Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Erdek'te atletizm altyapı Milli Takım kampı sürüyor

Erdek

Erzurum'da yapılacak 2016 yılı Olimpiyatları için Atletizm altyapı Milli Takımı aday kadrolarından bir grup, çalışmalarını Erdek'te sürdürüyor.

Erzurum’da yapılacak 2016 yılı Olimpiyatları için Atletizm altyapı Milli Takımı aday kadrolarından bir grup, çalışmalarını Erdek’te sürdürüyor. Çalışmalar, Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü atletizm antrenörlerinden, Atletizm Federasyonu, Ege ve Marmara Sorumlusu, İşitme Engelliler Federasyonu Atletizm Milli Takımlar Genel Koordinatörü İbrahim Urgancı ve Erdek’te beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan, Atletizm İşitme Engelliler Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan’ın gözetiminde gerçekleştiriliyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Urgancı, şunları söyledi:
“Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Cintımar, altyapıya büyük önem veriyor. Onun da uygun görmesiyle, Erzurum’da gerçekleşecek olan 2016 yılında gerçekleştirilecek olimpiyatlarla ilgili olarak 1997-2002 arası doğumluların katıldığı özel kampı, bir hafta süreyle Erdek’te yapıyoruz. Bu kampta, 20 sporcu yer alıyor. Bu sporcularımız arasında, Erdek’in iki başarılı atleti olan ve Niyazi Gülhan tarafından yetiştirilen Aleyna Çakmak ve İlayda Aslan da bulunuyor.

Erdek, Niyazi Gülhan hocamızın da büyük desteğiyle atletizm altyapısı konusunda çok önemli adımlar attı. Kendisine teşekkür ediyoruz. İnanıyorum ki, gelecekte Türk atletizmine damgasını vuracak sporcular arasında, Erdek’ten yetişen çocuklarımız da yer alacaktır. Tabii, atletizm sporunun gelişmesinde yerel yönetimler, aileler, öğretmenlere de önemli görevler düşmektedir. Atletizmdeki başarı için bu sporla uğraşan çocuklarımızın beslenmesi, dinlenmesi, ders saatlerinin dağılımı bile önemlidir. Bu konuda başarının gelmesi için ekip çalışması gerekir. Bize güvenerek, bu kampın Erdek’te yapılmasını sağlayan Atletizm Federasyonu’muza teşekkür ediyoruz.”
Erdekli Beden Eğitim Öğretmeni ve Milli Takım Antrenörlerinden Niyazi Gülhan da, öncelikle Atletizm Federasyonu olmak üzere Erdek kampına sponsor olan Nehir Aile Çay Bahçesi sahibi Melih Beycan ve Aleyna Düğün Salonu sahibi Feridun Ayaydın’a teşekkür etti.



  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false